ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΥΠΝΟΥ

Ο ύπνος είναι μία επαναλαμβανόμενη κατάσταση του νου και του σώματος. Ο οργανισμός μας, χρειάζεται τον ύπνο, καθώς κατά τη διάρκεια του ύπνου οι λειτουργίες του σώματος αναστέλλονται. Το μυαλό και το σώμα μας είναι σε λειτουργία τις περισσότερες ώρες της ημέρας, με αποτέλεσμα να κουράζονται εξίσου και τα δύο και να επιζητούν τη ξεκούραση μέσα από τον ύπνο.Ο ύπνος είναι αναγκαίος για τους ζωντανούς οργανισμούς, πόσο μάλλον για τον άνθρωπο. Ο ύπνος και ιδιαίτερα ο καλός ύπνος, είναι απαραίτητος για τη σωστή λειτουργία του μυαλού και του σώματος. Είναι λογικό και επόμενο να νιώθουμε κόπωση και αρκετές φορές εξάντληση όταν ο ύπνος μας δεν είναι σωστός το προηγούμενο βράδυ. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως ο καλός ύπνος επηρεάζει θετικά την υγεία μας, και τη διάθεση μας, την ενέργεια μας, την ομορφιά και ιδιαίτερα το δέρμα μας. Η ποιότητα του ύπνου μας ευθύνεται και για τις επιδόσεις μας μέσα στη μέρα και φυσικά για τη ψυχολογική μας κατάσταση.

 

Έρευνες έχουν δείξει πως τα μυστικά του καλού ύπνου είναι τα ακόλουθα:

1.Η ΑΣΚΗΣΗ : Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκουμε έστω και λίγο χρόνο μέσα στη μέρα και να τον αφιερώνουμε στην άσκηση. Μελέτες έχουν δείξει πως λειτουργεί καλύτερα και το μυαλό αλλά και το σώμα καθώς και η άσκηση, μας δίνει περισσότερη ενέργεια. Η άσκηση ενισχύει την επίδραση των φυσικών ορμονών ύπνου όπως η μελατονίνη. Η άσκηση πολύ κοντά στην ώρα του ύπνου μπορεί να είναι διεγερτική , όταν όμως η άσκηση γίνεται το πρωί είναι ότι καλύτερο για τον οργανισμό μας, ειδικά και με την έκθεση στο φως του ηλίου, και σίγουρα βοηθάει πολύ ώστε να έχουμε έναν όμορφο ύπνο το βράδυ.

2.ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ ΑΝΕΤΟ: Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνουμε στο χώρο στον οποίο κοιμόμαστε και ακόμα περισσότερο στο κρεβάτι. Ο χώρος του δωματίου θα πρέπει να είναι έτσι διαμορφωμένος ώστε να μην μας κρατάει σε εγρήγορση αλλά να μας χαλαρώνει. Ιδανικά το υπνοδωμάτιο την ώρα του ύπνου, θα πρέπει να είναι δροσερό, χωρίς πολύ φως και χωρίς συσκευές όπως είναι η τηλεόραση που μπορούν να αποσπάσουν πολύ εύκολα τον ύπνο μας.

3.ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΕΞ: Mη χρησιμοποιείτε το κρεβάτι σας ως γραφείο για να απαντάτε σε τηλεφωνικές κλήσεις και σε email. Να αποφεύγετε επίσης να παρακολουθείτε τηλεόραση αργά το βράδυ. Το κρεβάτι θα πρέπει να είναι ερέθισμα για τον ύπνο και όχι για την εγρήγορση. Κρατήστε λοιπόν το κρεβάτι σας για στιγμές χαλάρωσης με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο και για ξεκούραση.

4.ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΥΠΝΟΥ: Όπως όταν ήμασταν παιδιά μας νανούριζαν για να κοιμηθούμε, έτσι και στην ενήλικη ζωή υπάρχουν κάποια πραγματάκια που μπορούμε να κάνουμε για να εξασφαλίσουμε έναν εύκολο ύπνο. Μπορούμε για παράδειγμα να πιούμε μία κούπα ζεστό γάλα ή να ακούσουμε χαλαρωτική μουσική λίγο πριν την ώρα του ύπνου.

5.ΦΑΤΕ ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ: Για να κοιμηθούμε εύκολα δεν βοηθάει ένα στομάχι που συνέχεια γουργουρίζει αλλά ούτε όταν νιώθουμε φουσκωμένοι από το φαγητό. Ιδανικά το τελευταίο μας γεύμα, θα πρέπει να είναι δύο με τρεις ώρες πριν από τον ύπνο. Στη περίπτωση όμως που νιώσουμε ξανά μετά το γεύμα μας πεινασμένοι, η καλύτερη επιλογή είναι να φάμε ένα φρούτο ή ένα πολύ μικρό υγιεινό σνακ ώστε να ξεγελάσουμε τον εαυτό μας μέχρι την ώρα του πρωινού μας.

6.AΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΚΑΦΕΪΝΗ: Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στο τι καταναλώνουμε λίγο πριν την ώρα του ύπνου. Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως το αλκοόλ τους χαλαρώνει και τους στέλνει πιο ανάλαφρους για ύπνο. Λάθος! Στη πραγματικότητα το αλκοόλ διαταράσσει τον ύπνο ενός ανθρώπου γιατί είναι διεγερτικό.

7.ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ : Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι υποχρεώσεις τρέχουν, το ίδιο και εμείς. Το άγχος κορυφώνεται και πολλές είναι οι φορές εκείνες που το άγχος μας συνοδεύει στο κρεβάτι ακόμα και την ώρα του ύπνου. Όλοι κάποια στιγμή έχουμε πέσει στο κρεβάτι μας και το άγχος, μας κάνει να στριφογυρίζουμε για ώρες με αποτέλεσμα να μπαίνει εμπόδιο στη ξεκούραση που αναζητάει το μυαλό και το σώμα μας. Είναι σημαντικό λοιπόν να αφήνουμε το άγχος μακριά από το κρεβάτι μας. Σ’ αυτό μπορούν να μας βοηθήσουν οι ασκήσεις βαθιάς αναπνοής. Εισπνεύστε αργά και βαθιά και μετά εκπνεύστε και γενικότερα καλό θα είναι να αφιερώνετε λίγο χρόνο στη χαλάρωση λίγο πριν την ώρα του ύπνου.

8.ΒΑΛΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Επίσης αρκετά βοηθητικό για να φτιάξετε τον ύπνο σας είναι να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα στο οποίο θα κοιμάστε και θα ξυπνάτε την ίδια ώρα κάθε μέρα. Ο οργανισμός έτσι συνηθίζει και ρυθμίζεται έτσι ώστε όταν φτάνει η ώρα του ύπνου να θυμάται και να προετοιμάζεται γι’ αυτό.

9.ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ: Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που πάσχουν από διαταραχές, που εμποδίζουν τον ύπνο τους. Η αϋπνία είναι η πιο γνωστή καθώς ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την αϋπνία. Εκτός από την αϋπνία, κάποιες άλλες γνωστές διαταραχές είναι η άπνοια ύπνου και το σύνδρομο των κινούμενων ποδιών. Αν πιστεύετε ότι έχετε κάτι από αυτά, μη διστάσετε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

10.ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΘΟΡΥΒΟΥΣ -ΦΟΡΕΣΤΕ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ: Μη διστάζετε να φορέσετε ωτοασπίδες αν σας ενοχλεί ο παραμικρός ήχος τη νύχτα. Στην αγορά υπάρχουν πολλών ειδών ωτοασπίδες από πολύ καλά υλικά , που είναι ιδανικές να σας χαρίσουν έναν υπέροχο ύπνο χωρίς ενοχλήσεις. Στη SOUNDZ θα βρείτε ωτοασπίδες ύπνου, κατασκευασμένες από τα καλύτερα υλικά, δεν δίνουν την αίσθηση των βουλωμένων αυτιών και μπορούμε να τις κατασκευάσουμε αποκλειστικά στα μέτρα των αυτιών σας. Οι soundz sleep είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίζει την ποιότητα του ύπνου σας. Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για έναν καλύτερο ύπνο. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μία καλή μέρα ξεκινάει από μία καλή νύχτα.

Ωτοασπίδες Soundz Sleep

What people say about us

facebook reviews

Soundz
5.0
Based on 26 reviews
powered by Facebook
Stefanos Konstantopoylos
Stefanos Konstantopoylos
2021-04-30T21:47:35+0000
ο ήχος δεν έχει όρια πλέον.Μολις παρέλαβα τα ultra soundz με φίλτρο ambient-17 dB,και ξεκινώντας απ το αισθητικό κομμάτι εχω να πω ότι είναι τόσο προσεγμένα σαν κόσμημα.τώρα επί της ουσίας, άκουσα συχνότητες για πρώτη φορά. πχ βαθύ μπάσο, καθαρό κ διαύγεια στις ψηλές... συχνότητες. μουσικός που σέβεται τον εαυτό του κ θέλει να πετύχει το 100 % της απόδοσης του,πρέπει να τα έχει στην κατοχή του.υγ1 πολύ καλή εφαρμογή υγ2 η επικοινωνία, εξυπηρέτηση της εταιρείας σε άλλο level. υγ3 το φίλτρο αν είστε τραγουδιστές (οπωσδήποτε)read more
Νικος Φρυγανιωτης
Νικος Φρυγανιωτης
2021-04-26T18:29:58+0000
Πραγματικά απροσδόκητα ποιοτικά τόσο στον ήχο τους όσο και στο design! Παρέλαβα τα soundz muse και έχω ξετρελαθεί!!
Minas Tsigos A
Minas Tsigos A
2021-03-19T14:43:24+0000
Σαν τραγουδιστής ακριβώς αυτό που θέλω σε ήχο ! Καλά μπάσα και ακόμα καλύτερα μεσαία ,καλή εφαρμογή στο αυτί ,καθόλου κουραστικά ακόμη και μετά από 3 ώρες live ,δεν θέλεις να τα βγάλεις από τα αυτιά σου! Και το σημαντικότερο ,άρτιο και άμεσο service που σε άλλες... εταιρείες θα το πλήρωνες χρυσό ! Value for money και πλέον η Soundz είναι η εταιρεία μου ,δεν την αλλάζω και την συστήνω ανεπιφύλακτα !read more
George Lignos
George Lignos
2021-02-09T07:01:42+0000
«These are by far the most phenomenal set of in-ears I’ve ever owned. They are beautiful, and they sound bloody awesome too. I use them while playing shows and in long studio sessions.The precision and accuracy right through the sonic range, is unparalleled with... anything else that I've ever tried. The high-quality armature and electrostatic drivers deliver crisp, punchy and extended frequencies. Their 3D-Fit process ensures the precision and reliability, and honestly feels like there is nothing in my ears.On stage or in the studio the most important thing for me, is to have clean frequencies. The incredible isolation and stereo image allows me to hear even subtle changes in volume, panning, EQ and dynamics.They have been such an incredible investment in my musical journey. I would highly recommend them to any musician, singer, producer or audiophile out there.”G.read more
Γιάννης Τσαμπάζης
Γιάννης Τσαμπάζης
2021-02-04T12:31:23+0000
Εξαιρετική κατασκευή, τέλεια εφαρμογή και άψογος ήχος με βαθύ μπασο και ελαφριά πρίμα. Απαραίτητο εργαλείο για τους επαγγελματίες.
Nikos Stadiatis
Nikos Stadiatis
2021-02-02T11:12:21+0000
Πλέον κάτοχος των IEM BOOST...Δεν έχω λόγια για την άψογη επικοινωνία και το φανταστικό αποτέλεσμα...Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε!Φανταστικός ήχος,100% εφαρμογή και πλήρης στήριξη ανά πάσα στιγμή...Νομίζω η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω!
Δημήτρης Φωτίου
Δημήτρης Φωτίου
2021-01-30T19:09:35+0000
Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, τέλεια εφαρμογή ακόμα και στα universal μοντέλα και ήχος που ανταποκρίνεται σε κάθε προσδοκία. Τα in ears της Soundz συστήνονται ανεπιφύλακτα!
Themis Koparanidis
Themis Koparanidis
2021-01-24T20:43:02+0000
Τα soundz ήρθαν να αλλάξουν τη φάση! Η αναζήτησή του τέλειου -κομμένου και ραμμένου- στα μέτρα μας ήχου αρχίζει και τελειώνει εδώ. Η σωστή εξισορρόπηση η ικανότητα για δύναμη όταν τη χρειαστείς χωρίς να στερηθείς ούτε μια συχνότητα και η απόλυτη εφαρμογή σε κάνουν να... τα νιώθεις σαν προέκταση του αυτιού σου. Η ποιότητα κατασκευής είναι απαράμιλλη και πραγματικά δυσκολεύτηκα να διαλέξω χρώμα ! Tόσα χρόνια απλά συμβιβαζόμουν με ακουστικά και δε το ήξερα ,και κάτι που έλειπε για μας τους επαγγελματίες είναι επιτέλους μια ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ άμεση, ανθρώπινη από άρτια καταρτισμένο προσωπικό και αυτό είναι που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
Nikos Koumoundouros
Nikos Koumoundouros
2021-01-22T19:12:57+0000
Λεπτομέρεια και ευκρίνεια στα καλύτερα τους! Άψογος ήχος, πανέμορφος σχεδιασμένο κομμένος και ραμμένος πάνω μας! Στερεοφωνία όπως πρέπει ακούγοντας όλο το φάσμα τέλεια! Ακομα, αξίζει να αναφέρω την άψογη και πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση! 100% worth it! 👌👌
Kostas Milonas
Kostas Milonas
2021-01-22T15:54:45+0000
Από την στιγμή που θα πιάσεις στα χέρια σου τα ακουστικά της soundz θα διαπιστώσεις πως μόνο και μόνο από το καλοδουλεμένο design που έχουν είτε είναι φθηνό είτε ακριβό μοντέλο θα μπει το κερασάκι στην τούρτα με το που τα δοκιμάσει κανεις! Αναλόγως τη φωνή η το όργανο... που ασχολείται κάποιος σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις αυτό ακριβώς που σου ταιριάζει! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
George Migas
George Migas
2021-01-21T15:54:36+0000
Ότι καλύτερο σε in ear monitor έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Σωστή συχνοτική ισορροπία με απόλυτο fitting στο αυτί για βέλτιστο αποτέλεσμα. Καταπληκτικό φινίρισμα και άριστη συσκευασία ολοκληρώνουν την εμπειρία. Το customer support δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο με άμεσο... service και ανταλακτικά μέχρι και απλό καθαρισμόread more
Πολυχρονιάδης Αντώνης
Πολυχρονιάδης Αντώνης
2020-01-01T18:48:35+0000
I bought a pair of soundz uni music earplugs, and although i am not a professional musician or a dj, i am happy to have made this decision.The plugs sit comfortably in the earchannel and do not bother you at all, even after 6 or 7 hours. In my personal experience, it... feels like it crops out clipping that medium quality speakers produce when put to maximum output power, and leave behind a deep bass and clear high frequences. The sound reduction can be chosen between -15 and -20 dBa (-20 for me), however once you wear them you can have normal conversation with people around you.As an amateur festival and event attender my only advice is to include the safety cord in your purchase, you don't want to be searching the ground for the plugs in a dancing crowd (and don't worry about looking like a lunatic with cords coming out of your ears, they are a great conversation starter)My overall experience is positive to say the least. Next day delivery and extra gifts from the company and a personalised thanikng letter really made want to recommend this brand and product to everyone who hates next-day ear-buzzing.read more
Giorgos Kakouros
Giorgos Kakouros
2019-04-30T13:13:31+0000
If not the most obviously one of the most useful products for people who works or just going-out often in clubs and parties or generally places with highlevel db which are harmful for the ears. Crystal sound, easy conversations in loud music and no buzz in your ears... after being in a party or a place with highlevel db! Thanks Soundz for giving me the option of partying with high quality and no buzzing!read more
Dimitris Mastrokolias
Dimitris Mastrokolias
2018-11-24T03:01:18+0000
Got a pair of Infernos today and I totally recommend them!Perfect fit, discreet and the switch is very practical in the late hours.
Kwstas Sfakianakis
Kwstas Sfakianakis
2018-04-18T12:12:59+0000
Perfect fit, top quality and also the best protection for your ears!!
Menelaos Fytilis
Menelaos Fytilis
2018-04-17T13:23:16+0000
Margaritis Thomas
Margaritis Thomas
2018-04-05T17:51:05+0000
Perfect fit, stylish and comfortable I always wear my Inferno when I am in the club. I can enjoy the music and protect my hearing at the same time.
Spyros Tabas
Spyros Tabas
2018-03-28T02:02:26+0000
Soundz Inferno! ��
Konstantinos Karagkounis
Konstantinos Karagkounis
2018-03-27T14:44:46+0000
Εξαιρετικές!
Σπύρος Κονοφάος
Σπύρος Κονοφάος
2018-03-26T08:42:39+0000
Peter Schreurs
Peter Schreurs
2018-01-15T18:56:51+0000
Perfect fit and no stress in your ears. Even when using a helmet! Using the Soundz earplugs for racing exceeding 110 Db in the cockpit! Perfect fit with the #COMM-PRO communication system!
John Lian Chaikalis
John Lian Chaikalis
2017-12-04T16:08:50+0000
Isuru Anushanga Vidanapathirana
Isuru Anushanga Vidanapathirana
2017-11-08T03:58:09+0000
Djbello Sifis Mountrakis
Djbello Sifis Mountrakis
2017-11-07T22:39:15+0000
Constatino John Tsioris
Constatino John Tsioris
2017-11-03T15:45:59+0000
Nacho González
Nacho González
2017-10-15T09:51:28+0000
Iuliàn Dragomir
Iuliàn Dragomir
2017-10-14T10:14:13+0000
Dimitris Nikopoulos
Dimitris Nikopoulos
2017-10-02T11:37:55+0000
Super!! :D
Chris Vigos
Chris Vigos
2017-06-24T20:11:22+0000
Christos Nikas
Christos Nikas
2017-04-17T14:09:34+0000
Andreas Athineos
Andreas Athineos
2017-04-10T11:42:17+0000
Fanis Nasiaras
Fanis Nasiaras
2017-04-07T20:08:27+0000
Panos Gerontakis
Panos Gerontakis
2017-04-07T17:25:23+0000
Konstantinos Anassis
Konstantinos Anassis
2017-04-07T11:35:52+0000
Top Product, Top Customer Service. #loveyourhearing
Tassos Papagiannoulis
Tassos Papagiannoulis
2017-04-06T18:50:55+0000
Top quality products, highly recommended to all sound lovers !
Giorgos Karadimitris
Giorgos Karadimitris
2017-03-08T00:49:25+0000
Ελενη Τεγου
Ελενη Τεγου
2017-01-14T21:48:42+0000
Theodoros Fotos
Theodoros Fotos
2016-10-31T18:20:53+0000
Giannis Gianakis Gianoulis
Giannis Gianakis Gianoulis
2016-10-28T13:06:54+0000
Ανδρέας Στεριώτης
Ανδρέας Στεριώτης
2016-10-21T12:01:30+0000
Petros Manganaris
Petros Manganaris
2016-10-10T21:14:01+0000
Next Reviews